Babor Silicon Cleansing Brush

Stor nyhet fra Babor! Nå kan du rense huden din med enda bedre effekt med den nye cleansing brush! 

Med 12.000 mikrovibrasjoner pr. minutt gir BABOR Silicone Cleansing Brush et enda friskere utseende. Det fleksible silikonhodet med små knotter i forskjellige størrelser tilpasser seg ansiktsformen, og renser dypt ned. Samtidig får huden en stimulerende massasje.

Cleansing Set Babor

Settet består av BABOR Silicon Cleansing Brush Cleansing Foam (200ml) Rose Toning Essence (200ml) Med 12.000 mikrovibrasjoner pr. minutt gir BABOR Silicone Cleansing Brush et enda friskere utseende. Det fleksible silikonhodet med små knotter i forskjellige størrelser tilpasser seg ansiktsformen, og renser dypt ned. Samtidig får huden en stimulerende massasje.

Du kan kjøpe settet  her 

BABOR JULEKALENDER 2016

Snart er det advent igjen og i år som i fjor har Babor laget sin populære julekalender som betår av 24 ampuller. Den gir masse fukt, glød og næring. Strammer opp og beskytter huden.

Består av følgende ampuller: 2x Hydra Plus Active Fluid 3x Algae Active Fluid 2x Revitalizing Oxygen Fluid 3x Triple Booster Fluid 2x Active Night Fluid NEW 2x Collagen Booster Fluid 2x Youth Control Booster Bi-Phase NEW 2x 3D Lifting Fluid 3x Lift Express Fluid 3x SeaCreation THE SERUM

Babor feirer 60 år, med Limited Eidition Hy-Öl sett.

Da han skapte HY-ÖL i 1956, la Dr. Michael Babor grunnsteinen til det tyske luksushudpleiebrand BABOR. Dette er grund nok til å dedikere en Limited Edition til denne legendariske rens, når virksomheten fyller 60 år i 2016. Fordi HY-ÖL har vært en bestselger i 60 år, har settet passende fått navnet “Since 1956”. Den elegante hvite og guldmetalboksen inneholder den klassiske rens HY-ÖL og en Phytoactive til den spesifikke hudtype. Båndet og seglet er fargekodet for å vise, hvilken kombinasjon som passer til den individuelle hudtype.


Gjennom årene har BABOR bundet sig til HY-ÖL filosofien, mens de samtidig har klart å modernisere den. HY-ÖL inneholder fortsatt naturlige oljer og urteekstrakter til å rense huden. En nyere tilføyelse til formelen er quillajaekstrakt, som utvinnes fra såpetreets bark og virker som en ”smussmagnet”. Urte-eliksirerene i Phytoactive er blitt komplementert med et avgivende ekstrakt av agermåne, som stimulerer hudens stoffskifte. Helt siden 1956 har den unike kombinasjonen med HY-ÖL og Phytoactive feiret vakker hud.

 

PÅSKE EGGET FRA BABOR 2016

Årets sunneste og mest elegante påskeegg får du fra BABOR. Egget kommer med 14 utsøkte ampuller du kan skjemme deg bort med i hele påsken!

  Inneholder: 

2 x Hydra Plus Active - konsentrat for tørr, dehydrert hud

 • Supplerer huden med fuktigheten den trenger.
 • Rebalanserer fuktighetsinnhold med hyaluronsyre.
 • Gir fyldige og frisk hud.

2 x Revitalizing Oxygen- vitaliserende og fuktighetsgivende.

 • Den effektive ampullen lverer innkapslet oksygen til hudscellene.
 • Gir sliten og stresset hud et vitalisert utseende og gir den en rosenrød glød.
 • Beskyttende virkning mot miljømessige stressfaktorer og gir huden et ungdommelig friskt utseende.

2 x Triple Booster - fremmer cellefornyelsen.

 • Gir huden et jevnere og mer strålende utsende og etterlater overfalten merkbart glattere.

2 x Collagen Booster - motvirker tap av hudens elastisitet.

 • Stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon.
 • "Plumps" opp huden innenfra, forbedrer tone, elastisitet og fasthet.
 • Reduserer synligheten av fine linjer og rynker.

3 x 3D Lift Express Fluid - konsentrat med 3D-løftende effekt.

 • Inneholder en trippel-action formula som arbeider for å redusere rynker, strammer huden, og styrker den naturlige konturen.

2 x Lift Express Fluid - konsentrat reduserer synlig dybden av linjer og minimerer sagging

1 x Sea Creation Serum – lukseriøst anti-aging serum fra Sea Creation serien.

 • Anti-aging protein Glycocéane GP3 kombinert med energisk BABOR thermophilus og eksklusive Grønn Caviar Alger Extract for å danne Sea-Telligent Complex, for omfattende anti-aging effekt.
 • Huden blir fastere, glattere, og får en ungdommelig frisket.

En perfekt påskegave til dine kjære eller deg selv! 

Pris 495,- , verdi 1080,-
Du finner den her på Beautynett.no

GOD PÅSKE! 

SKÅN HUDEN MOT KULDEN

Vi i norden er vandt med kulde og hardt vær, men vi er likevel nødt til å ta vare på hud, hår og negler når kulden og mørket er på sitt verste. 

Gjennom vinteren får vi lite tilførsel av sollys (D-vitaminer), fukt og næring, dette kan resultere i tørr, sprukken og sar hud både på hender, ankler, ansikt og ører. Vi er flinke til å beskytte resten av kroppen, men disse områdene er mest utsatt og krever derfor litt ekstra omsorg. 

Det er viktig å tilføre huden fukt, men med måte - spesielt når du er ute i kulden. Det som kan skje om du benytter deg av en hudkrem med for mye fukt og lite lipider er at huden kremen gir motsatt effekt og kan skade huden ved frostskader. Det er fordi vannet i kremen fryser og så gjør huden. Frostskader er ikke bra og kan gi varige plager og kosmetisk sjenanse. 

Et godt råd er å skaffe seg en krem som inneholder rikelig med lipider og skjønnhetsvitaminene A, C og E. Kremen kan være rikere i konsistensen enn din normale dagkrem til midlere vær. 

Se også flere alternativer av sesongen utvalgte produkter herÅrets julekalender 24-dager med glede

Årets advendskalender gir deg en 24-dagers intensiv behandling med verdifulle stoffer som bygger, beskytte og strammer opp huden.
Starten på denne velvære kuren er en intensiv fuktighetsgivende. Deretter mottar huden ulike høykonsentrerte aktive ingredienser for målrettet revitalisering, regenerering og oppstramming av huden. 

 • 2x Hydra Plus Active Ampullen
 • 3x Algae Plus Active Ampullen
 • 2x Recitalizing Oxygen Ampullen
 • 3x Triple Booster Ampullen
 • 2x Collagen Booster Ampullen
 • 2x 3D Lifting Ampullen
 • 3x Lift Expres Ampullen
 • 3x HSR Lifting Glamour Ampullen
 • 2x Glow Booster Bi-Phase Ampullen
 • 2x SeaCreation The Serum

Babor Reversvie supreme glow

Enda en nyhet fra ReVersive serien. Tidligere i år lanserte Babor den nye anti agning serien ReVersive med deilig dufter av rose. Denne høsten kommer et nytt tilskudd til serien, SUPREME GLOW!! Den nye kremen er en pleiende krem med moussetekstur og inneholder et ultra fint GlowTech pigment. Supreme Glow gir intensiv utstråling og en fantastisk glød sekunder etter at den er påført. 

 •  Forlenger cellenes livssyklus og forsinker hudens aldring betydelig.
 • Motvirker nedbryting av kollagenfibre og oksidative skader.
 • Bevarer hudens elstisitet.
 • Øker kollagen- og elastinsyntesen.
 • Jevner ut fargeforskjellene i huden.
 • Synlig minsking av rykedybden. 

Er føttene dine klare for ferie?

Du har forsatt tid til å få fine føtter før ferien starter! 
Tre trinn du kan gjøre for å forberede føttene, deretter husk å smør inne føtene med en god krem morgen og kveld til avreise og gjerne også på reisen 
1. Sett føttene i et varmt fotbad med såpe 
2. Skrubb og fil av død hud
3. Klipp og stell negler UTMERKELSER EXUVIANCE

Exuviance så det suser! Vår store favoritt Triple Microdermabrasion Face Polish gikk av med seieren i kategorien årets aktive hudpleie i den svenske kåringen Daisy Beauty Award. Den er også utpekt til et av de 100 mest populære produktene i det danske magasinet Eurowoman.

 AntiRedness Calming Serum ble nomineret i Danish Beauty Awards i kategorien Årets ansigtsplejeprodukt – luksus, professionel. Kåret ble også Age Reverse BioActiv Wash til det beste produktet for glød – ”the glow-getter” – i amerikanske Elle 2015 Genius Awards. 

Exuviance gir deg restulatene du ønsker! 

medik8 - prisvinnende hudpleie

Har du prøvd Medik8 produktene enda? Hvis ikke har du gått glipp av et genialt grønt hudpleiemerke. 

Medik8 har blitt kåret til "Cosmeceutical of the Year" finalist av den profesjonelle hudpleieindustrien for de siste 4 årene, og ble nominert til 2013 Pinnell Award for Best Product Innovation for sin innovative Vitamin C-CE tion.


Medik8 er et prisvinnene hudpleiemerke som selges ekslusivt av hudpleieeksperter. Merket ble lansert i 2009 med en banebrytende teknologi og en trend som viser til resultatbaserte produkter som hjelper spesielt på målrettet behandlinger på problemoråder som: hud-aldring, akne, rødhet, pigmentering og tørrhet. De innovative produktene er utviklet og formulert av et team av biokjemikere og pharmacologists i London. Alle produktene i serien er grundig testet for å sikre at de ikke er bare helt trygt for bruk, men at også inneholdet av effektive ingredienser er garantert å fungere.

Medik8 lover:
• Løsningsorienterte produkter 
• Kombinasjonsbehandling 
• Dokumenterte resultater
• Faglig styrke
• Meget stabile formler
• Kjernen av anti-aldrings filosofi
• Avansert hudpleie som minimere hudirritasjon
• Liten batch produksjon
• Grønne kosmetiske legemidler 
 

Hva Medik8 er spesialister på:

Anti-aldring serien med produkter som inneholder stabil antioksidant, retinol, vitamin C, pro-kollagen hydrators. Klinisk bevist at aktive ingrediensene kombinert med intensive emollients fukter dypt inn i huden og motvirker aldringstegn.

Akne. Azeleic syre, niacinamide, BHA og andre nyttige ingredienser kombineres sammen for suveren effekt. Akne serien tilbyr produkter som bekjemper årsaken til kviser, reduserer symptomene og forbedrer den generelle tilstanden til huden.

Rødhet. Overfølsom hudtyper kan ha stor nytte av Red Alert serien som det gir intensiv pleie som beroliger lettelse for rødhet og "red flash". 

Hyperpigmentering. Hvis du lider med mørke flekker, pigmentflekker, fregner, blotchiness, solskader, ujevn hudfarge eller melisma, kan du se dramatiske forbedringer med anvendelsen av hvitbalanse Click. Den er i stand til å takle alle de syv rutene til bleking av hud når den brukes regelmessig. Brightening serumet gir synlig forbedring av den generelle hudfargen. Huden vil se opplyst ut og strålende, og vil ha en grad av beskyttelse mot mulig fremtidig misfarging.

Tørrhet serien inneholder hyaluronsyre, en blanding av humectants og botaniske ekstrakter utformet for å holde huden svært fuktig og revitalisert.

 SMAKEBIT AV HVA DU KAN VENTE DEG AV VÅRENS NYHETER..

Lansering av nyheten Babor ReVersive

I helgen var det lansering av den nye anti aging serien til Babor - ReVersive. Denne serien er laget for å tilbakebringe hudens ungdommelighet med Babor RE-YOUTH COMPLEX. 

RE-YOUTH COMPLEX:

 • TELOVITIN: Gjør at cellene holder seg unge lengre
  Det cellebeskyttende virkestoffet Telovitin, som er basert på nobelprisforskning, hjelper huden med å bevare sin ungdommelighet. Telomerene beskyttes mot for tidlig nedbrytning, og forlenger dermed cellenes livssyklus.
 • AGICYL: Aktiverer hudens aldringsbeskyttelse
  Motvirker hovedfaktorer for aldring, som frie radikaler, miljøgifter og glykasjon. Ved å aktivere genet SIRT-1 som bidrar til lang levetid, holder cellene seg unge lenge.
 • EPOCYL: Synlig glattere hud med en gang 
  Virkestoffet legger seg på hudoverflaten og fyller ut linjer og ujevnheter i løpet av 15 minutter, for et synlig resultat.
 • LUMICOL: Gir glød og utstråling
  Proteinansamlinger i vevet brytes ned gjennom aktivering av Thioredoxin-proteinet, og jevner ut forskjeller i hudfargen. Huden får dermed gløden sin tilbake.

Serien inneholder fire høytytende virkestoffer i perfekt synergi for å gjenopprette hudens ungdommelige utstråling og glød. Flaskene er funksjonelle og brukervennlig utviklet med en pumpe slik at du får riktig dose, samt at bruken er mer hygenisk. 

Serien passer for kvinner og menne i alderen 30 - 50 år som ønsker å oppnå en jevnere hudtone, få tilbake glød, glatte ut og motvirke rynker og fine linjer. 

REVERSIVE CREAM 

Effektiv som dagkrem

 • Forlenger cellenes livssykel og senker dermed hudens aldringsprosess.

 • Motvirker nedbrytning av kollagenfiber og minsker oksidering, samt bevarer hudens elastisitet.

 • Øker kollagen- og elastinsyntesen.

 • Minsker tydlig rynkenes dybde.

 • Huden utstråler vitalitet, og føles fastere med en jevnere hudtone
   

REVERSIVE CREAM RICH

Ekkeftiv som nattkrem 

 • Forlenger cellenes livssykel og senker dermed hudens aldringsprosess.
 • Motvirker nedbrytning av kollagenfiber og minsker oksidering, samt bevarer hudens elastisitet.

 • Øker kollagen- og elastinsyntesen.

 • Minsker tydlig rynkenes dybde.

 • Huden utstråler vitalitet, og føles fastere med en jevnere hudtone.

REVERSIVE ANTI-AGING EYE-CREAM

Eksklusiv spesialpleie for huden rundt øyene.

 • Raskt absorberende med intensiv anti-age effekt.
 • For et glattere og mer strålende øyeparti. 

 

 

 

REVERSIVE ANTI-AGING DUAL SERUM

Unik booster-aktivering hvor to serum blandes til en ny mikroemulsion. Denne ultrafine emulsionen trenger dypere og raskere inn i huden enn noen tidigere BABOR-formler. På denne måten kan REVERSIVE RE-YOUTH COMPLEX oppnå sin fulle effekt.

 • Eksklusivt aktivt to-faseserum for en fireukers kur.

 • I starten av hver uke blandes de to serumene til en innovativ mikroemulsion.

Beautynett's julekalender 2014

Denne julen har vi laget vår egen lille julekalender i Beautynett, hvor vi hver dag frem til jul til tilbyr alle våre kunder rabbaterte priser på populære produkter. 
Over ser dere en liten sniktitt på hva som kommer. Vi gleder oss til 1.desember!

Følg også med på butikken frem mot jul da vi stadig kommer med tilbud og ideer til julegaver. 


Førjulsnyheter fra Exuviance

Exuviance sine produkter overvinner stadig utfordrende hud og stopper aldri å imponere. Nå slår de til igjen! De tre store nyhetene er endelig ankommet Norge og vi har gledet oss lenge til å prøve de ut. En og hver av nyhetene er produkter med målrettet behandling som du kan ta med deg i din daglige pleierutine for å oppnå frisk og glødende hud.


Effektiv peeling i kremform, som fjerner døde hud- celler, stimulerer cellefornyelsen og tilfører huden ny glød. Inneholder tre virksomme og eksfolierende teknologier, AHA, papayaenzym og mikrokrystalle. Regelmessig bruk gir en klarere og glattere hud.Mikrokrystaller som eksfolierer huden. 

 • Høy konsentrasjon av AHA (glykolsyre) og papayaenzym som løser opp døde hudceller, åpner tilstoppede porer og stimulerer cellefornyelsen.
 • Laktobionisk syre som gjenfukter og har en antioksiderende effekt. 
 • Lett og behagelig duft av fersken og papaya. 
 • Inneholder ikke plastkuler som kan være skadelige for miljøet. 
 • Fri for parabener og olje.


Et lett avkjølende serum med planteekstrakt og Exuviance-patenterte teknologier som demper rødhetog samtidig reduserer synlige aldringstegn.
Brukes regelmessig som et behandlingsprodukt i din daglige hudpleierutine. 

Beregnet på personer med tilbakevendende rødhet i huden. 

 • PHA (glukonolaktone og laktobionisk syre) styrer hudens beskyttende barriere, gjenfukter huden og motvirker aldringstegn. 

 • Tri-peptider minimerer rødhet gjennom å virke på betennelsesprosesser i huden. 

 • Algeekstrakt reduserer utvidelsen av blodkar og øker hudens motstandskraft. 

 • Ekstrakt fra melkeurt nøytraliserer skadelig oksidering. 

 • Botanisk blanding av lakris og hestekastanje minimerer rødhet, mens ekstrakt fra hvitte minimerer irritasjon og fungerer som en antioksidant. 

 • Inneholder ikke parabener, parfyme, alkohol eller olje.

Exuviance Vitamin C + Antiaging Booster består av en stabil og 100 % aktiv pulversammensetning som gjør produktet svært effektivt. 

Et unikt, stabilt pulver bestående av konsentrert C-vitamin, som bidrar
til å gjenopprette hudens spenst og glød og samtidig beskytter huden mot nedbrytende frie radikaler. 

Kombineres med valgfritt serum eller fuktighetskrem for en mer effektiv daglig hudpleierutine. 


Babors julekalender 2014

Babor er den ledende produsenten av fluid ampuller i verden, hvert år produserer de 10 millioner ampuller fylt med høye konsentrasjoner av aktive ingredienser. Ikke gå glipp av denne sjansen til å prøve ut årets julekalender med 24 signaturfluids!

Julekalenderen inneholder 24 ampuller som du kan unne deg med på travle dager frem til jul. Bak enhver luke venter en ampulle som inneholder en sjenerøs dose av de luksuriøse aktive ingredienser som vil fortsette å ha en effekt på huden din lenge etter at ferien er over.
Perfekt som en unik gave til deg selv eller noen du er glad i. 

Inneholder:

2 x Hydra Plus Active Fluid: En foryngende tørstedrikk for alle hudtyper som trenger fuktighet. Hyaluronsyre gir en generøs mengde av fuktighet og binder den til huden. 

3 x Alger Active Fluid: En ren bølge av frisk fuktighet med kraften i havet. Naturlig plankton og algeekstrakter renser huden. 

2 x New Skin Fluid: Vannløselige ceramider fra solsikkefrø, hvite lupiner og smalkjempe regenerere lipidmatriks. 

2 x Anti-Stress Fluid: Aminosyrer fra siv og indisk brød styrker hudens beskyttende barriere og stabilisere huden ved å gjøre det. 

3 x Collagen Booster Fluid: Stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon funksjon og omorganiserer kollagen fibrene i en vanlig, stabil matrise. 

2 x 3D Løfte Fluid: Bekjemper hudens naturlige aldringsprosessen i tre dimensjoner. Rynker er redusert, vevet strammes og konturene blir styrket. 

3 x NEW Lift Express Fluid: Dybden av gravitasjon og ansiktsuttrykk rynker reduseres. Glatter rynker umiddelbart og hindrer at huden mister fuktighet. 

3 x HSR Glamour Fluid: Spesial innstramming versjon for adventskalender! Gullpartikler gi huden en fin glans, mens flytende gull stimulerer celleaktivitet. 

3 x SeaCreation The Serum: Luksus bryr med svært effektive Aktive ingredienser hentet fra dypet av havet som skjemme bort huden din og avsløre din skjønnhet.

Du får den hos oss på Beautynett til utrolige kr 596 ,- (verdi kr 1850) 

 

Høstens sminketrender fra Babor

Trend makeupen for høsten og vinteren 2014 er superdelikat i farger og design! Elsker å ta opp en fin emballasje når jeg skal freshe opp rougen eller leppestiften utover dagen. Denne høsten er det en smokey eyes look med gulltoner som er super hot. Utrolig enkelt å påføre mørk øyeskygge på øyelokket og smudge litt oppover, så du er klar for kvelden. Den lyse skyggen vet jeg kommer til å bli en favoritt, både til bruk i indre øye ved smokey eyes look eller alene på dagtid. Og med navn som super glow blush og skin glow illuminator så vet jeg at vi kommer til å gå en glødende høst i møte!

Babor Norge 

Fåes kjøpt i salongen nå 

 

OptiLight Collection

Sommeren er over og med den fantastiske sommeren vi har hatt, er det mange av oss som har blitt eksponert for mye sol, spesielt i ansiket og øvre del av bryset. Dette er noe vi kan lide av i ettertid med mørke pigmentflekker, ujevn hudtone, flekkete "bart" over leppen etc. Beautynett har nå produktene som kan hjelpe deg.

Exuviance OptiLight Collection

Exuviance OptiLight er en effektiv hudpleieserie som gir en jevnere og mer balansert hudtone. Produktene bygger på omfattende forskning og inneholder dokumentert effektive ingredisenser som er med på å forebygge mørke flekker i huden og gjøre eksisterende flekker lysere. Produktene påføres hudområder der alder og soleksponering har satt sine spor, som i ansikt, på hendene og øvre del av bryspartiet. Best resultat oppnås ved bruk to ganger daglig. Om dagen anbefaler vi at i tillegg bruker et produkt som inneholder solfaktor. Serien passer alle hudtyper og hudtoner. 

Egenskaper:
Gjenoppretter frisk hud
Reduserer aldersflekker og ujevn pigmentering
Reparer solskader
Såpefri
Ingen kunstige duftstoffer
Parabenfri

Daily Prep - en rensekrem som fjerner sminke og urenheter, samt har den en positiv effekt på porene og forbereder huden på de øvrige produktene i serien. Patentert NeoGlukosamin ™ eksfolierer skånsomt misfarget hud of fjerer døde hudceller. 

 

 

 

 

Essential 6 Serum - et blekende serum som kombinderer forsking med planteekstrater med dokumentert effekt, Gir en overlegen utgjevning av hudtonen og gjør huden klar og strålende. Bidrar til å blekne, jevne ut og minimere hyperpigmenterte hudområder og mørke flekkrer. Påvirker seks ulike prosesser som styrer hudens pigmentering. Reduserer melaninets intensitet, blekner eksisterende mørke flekker og er med på å forebgygge nye pigmenteflekker. 

 

Tone Corrector - en krem som motvirker en ujevn hudtone og er ikke tilsatt blekende stoffer som kan irritere huden. Patentert NeoGlukosamn ™ eksoflierer huden skånsomt og bidrar sammen med retinol
(A -vitamin) og en stabil form for C - vitamin til å gjøre eksisterende pigmentflekker mindre fremtredende. Gurkemeie og en blanding av ulike fjellplaner er med på å forhindre at nye pigmentflekker oppstår. Gir huden umiddelbar glød og utstråling. 

 

 

Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35

Sheer Refining Fluid spf 35 done.png

Den nye dagfluid, Sheer Refining Fluid SPF 35, er en erstatter for Multi Protective Day Fluid og Essential Daily Defense Fluid. Denne nye fluiden er en lett dagfluid som er spesielt utviklet for å tilføre fuktighet til hud med fet tendens og samtidig forbedre hudens struktur og klather. 

Produktet trekker seg lett inn i huden og har også en positiv effekt på pigmentflekker forårsaket av sol og acne samt fine linjer og rynker. Sheer Refining Fluid er et mildt produkt og passer dermed svært godt til sensitiv hud. 

Fluiden eksfolierer og tilfører fukt samtidig som det motvirker urenheter. Reduserer også pigmentflekker, er umarfymert, parabenfri og forårsaker ikke hudormer /acne. 

Påføres i ansiktet etter rens hver morgen 

Gå inn på Beautynett og bestill din Sheer Refining Fluid SPF 35 i dag. 

www.beautynett.no 

15% på Babors HY-ÖL og Phytoactive sett

Nå får du 15% på Babors unike to-fase renestituale utviklet for over 55 år siden, Babors HY-ÖL og Phytoactive.

HY-ÖL er hydrofile oljer, et bi-fase rengjøringsmiddel som renser huden på en skånsom måte. For å oppnå en dyprensende effekt av produktet er ekstrakten quilia tilsatt. Quiliaekstrakt er et avgiftende bestanddel fra barken til søramerikanske såpetre og har en magnetisk effekt på skitt og smuss. Denne kombinasjonen har gjort at HY-ÖL i dag gir en grundig, dyp og samtidig forsikrig rens av huden din.

For å optimalisere fase nr 2 i renseprosessen, kjent som Phytoactive bestående av ekstrakt av den avgiftende medisinplanten Agrimonia eupatoria.

Babors to-fase renseritualet starter med å påføre oljen på tørt ansikt. Dette fjerner oljeløselige partikkler, som for eksempel sebum fra huden. Deretter påføres Phytoactive oppå oljen, og maseres forsiktig inn i huden. Phytoactive inneholder naturlige urteessenser spesielt sammensatt for forskejllige hudtyper. I den andre fasen tilfører du litt kladt vann med fingrene. HY-ÖL og Phytoactive vil da bli en melkeaktig emulsjon som fjerner vannoppløselige partikler. Til slutt skylles alt bort med kladt vann, noe som har en hydroterapeutisk effekt. Porene trekkes sammen, og mikrosirkulasjonen blir aktivert.

Babor har nå satt sammen HY-ÖL og Phytoactive i pakker med egne Phytoactive tilegent ulike hudtyper for å gi deg den riktige behandlingen med best effekt.

"Reactivating" for krevende hud som har behov for regenering.

"Base" tilegnet for alle hudtyper.

"Sensitive" tilegnet ømfintlig og sar hud.

"Combination" for fet og kombinert hud.

 

Sommerglød med c vitamin

Blogg medik8 c vitamin.jpg

I dag er det ikke nok med en god fuktighetskrem for å få optimal pleie av huden, det å tilføre et serum er også et must. Medik8 C vitamin-serumer er en serie som gir en perfekt glød og holder huden ung, frisk, glatt og er godt egnet som en beskyttende pleie mot frie radikaler. Hvert produkt i serien bidrar til å stimulerer produksjonen av ny collagen og elastin, forbygger aldring og hjelper på pigmenterflekker, alt på en natulig måte. 
Serumene inneholder blant annet vitamin C og E antioksidanter også har de en vidundelig duft av frisk sitrus.

Medik8 C Tetra - kr 399,-

Medik8 CE Tetra - kr 695,-