Nyheter fra Exuviance, oktober 2013.

Beautynett var 13/10 på Exuviance-kurs hvor vi ble presentert for 2 nye produkter. I Age Reverse serien ble det lansert et nytt produkt HydraFirm som motvirker alle aldringstegn i huden og som tilfører ekstra godt med fukt. Les mer om Age Reverse HydraFirm her.

For Øyne ble det lansert et nytt produkt med høy intensive ingridienser, DePuffing Eye Serum, som reduserer fine linjer og hovenhet rundt øynene. Les mer om DePuffing Eye Serum her.

 

Exuviance Age Reverse HydraFirm

Exuviance Age Reverse HydraFirm

Exuviance DePuffing Eye Serum

Exuviance DePuffing Eye Serum

Beautynett legger opp til at du skal få god informasjon om alle produkter i nettbutikken. Du finner derfor mye tilleggsinformasjon om hvert enkelt produkt, både om egenskaper, utfyllende beskrivelse, ingridienser og brukertips, samt tips om relaterte produkter som du kan ha glede av. Den mer utfylende tilleggsinformasjonen finner du nederst på siden når du er inne på et enkelt produkt.  Se eksemplet under.

Skjermbilde 2013-10-19 kl. 18.03.36.png
Skjermbilde 2013-10-19 kl. 18.05.16.png