Adventskalender 2013 med serum fra Babor.

 

 

Babor slår til i år igjen med den ettertraktede julekalenderen, fullpakket av de beste serum produktene. Kalenderen gir deg en opplevelsesrik smakebit av det skreddersydde utvalget som Babor tilbyr alle som er opptatt av hud og personlig velvære.

De populære ampullene er til for å tilføre huden noe ekstra godt og næringsrikt utover det vanlige og vil gi deg den herlige følelsen av renhet og luksus. Serum tilbys av mange produsenter og de mest effektive vil du finne hos Babor.

Babor var blant de aller første som kom på markedet med brukervennlige små doser til daglig pleie i form av ampuller. Disse gjør det enklere å dosere den riktige mengden for det daglige behovet. Serum finnes i mange forskjellig typer til ulike formål innenfor hudpleie.

I din julekalender vil du finne disse spennende typene av serum:

Babor Hydra Plus Active gir godt med fuktighet til huden
-   Alge Active Fluid - Rensende og fuktighets givende
-   Moist & Vitality Fluid - Gir både glød og fuktighet

Babor Algae Active Fluid rensende og gir intensiv fuktighet til en hud som trenger fukt, eksepsjonell til en blandingshud.

Babor Moist & Lipid New Skin Fluid er et aktivt konsentrat som regenererer de øverste hudlagene og sørger øyeblikkelig for en behagelig, glatt følelse.

Babor Anti-stress Fluid gir en umiddelbar beroligende fluid som demper rødhet og irritasjon i huden. Hjelper huden å stå imot ytre påkjenninger og reduserer alle tegn på irritasjon. Inneholder også effektive anti stress ingredienser.

Babor Hyaluronic Collagen Booster Fluid er et intensivt aktivt konsentrat som restrukturerer og jevner huden innenfra.

Babor 3D Lifting Fluid er tilpasset en hud med dårlig elastisitet, og jobber på 3 plan. Jevner ut små og store linjer, strammer vevet.

Babor Lift Express fluid reduserer synlig dybden av rynkene og statiske rynker.
Best for anti - aging til Alle hudtyper. Babor Lift Express Fluid har en konsentrert cocktail av peptider og røde alger ekstrakt for å redusere synlige tegn på aldring ved å jevne rynker og øker hudens tetthet. Bruk Babor Lift Express Fluid til fast og visne linjer etter behov, eller en gang daglig i sju sammenhengende dager for en intensiv løft behandling
• Reduserer fine linjer og rynker 
• Heiser og plumps huden 

• Glatter tekstur 
• Forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet

Babor HSR lifting glamour fluid reduserer synlige rynker og linjer med øyeblikkelig lifting-effekt. En glamorøse aktivt konsentrat med rent gull for en intensiv oppstrammende effekt. Etterlater huden ser glattere og mer ungdommelig. Rent gull gir hudfarge en elegant shimmer og en frisk og strålende utseende. 

Babor Sea Creation serum restrukturerer huden med luksuriøse anti-aging ingredienser

Babor Direct Beauty fluid gir huden øyeblikkelig et friskt og strålende utseende.


Bruk av serum: Påføres etter rens. Rist ampullen og plasser et håndkle rundt halsen på ampullen og knekk av toppen. Hell innholdet i ampullen inn i håndflaten og glatt den jevnt over ansiktet, nakke og bryst. Klapp forsiktig inn i huden, slik at væsken absorberer raskt.

Dette er den perfekte førjuls gaven til deg selv, eller gode venninner.

           Vi gleder oss med andre ord til Desember !

 

Årets mest populære gavekalender finner du hos oss  www.Beautynett.no