Medik8 til Beautynett

Vi er stolte av å være de første i Norge til å lansere de fantastiske produktene fra Medik8.

Medik8 er et banebrytende hudforskningsselskap fra Storbritannia som har spesialisert seg på å utvikle effektive hudpleieprodukter som er egnet for selv de med mest sensitiv hud.
Som et hudforskningsselskap bygget rundt "cutting edge cosmeceutical" teknologi, avviser Medik8 myten om at behandlinger som er beregnet for sensitiv hud gir svakere resultater fordi de ikke irriterer huden. Medik8 erkjenner også at mennesker med sensitiv hud og rødhet kan også ha fet, tørr eller kombinert hud som er grunnen til at vårt utvalg for sensitiv hud omfatter alle hudtyper. Utfordringene Medik8 tar for seg er å gjøre effektive profesjonelle hudpleieformler mindre aggressiv uten å redusere styrken.

Moderne kvinner ønsker å opprettholde en jevn problemfri hud, men et raske tempoet i livet med stress, karrieren og ugunstige værforhold virker dette ønske selvmotsigende og resulterer i at aldringsprossessen i huden akslereres fortere. Derfor har Medik8 i det siste tiåret konsentrert seg først og fremst på forskning og utvikling av anti - aging produkter med fordeler som behandling av nettopp denne type hudbekymringer. 
Innovasjoner i bruk av peptid- og antioksidantteknologier, samt høy dose av klinisk bevist multi vektor botaniske ekstrakter, førte til en innovativ samling av behandlingsprodukter formulert for å bidra til å gjenopprette ungdommelighet til huden samt målbevist behanlding av rødhet, hyperpigmentering og akne. Medik8´s banebrytende antioksidant produktlinje kan bidra til å bekjempe sol - indusert skade på huden, utløse kollagensyntesen, øker hudens elastisitet og tetthet samt forbedre hudens tekstur og lysere hudfarge.

Den viktigste filosofien Medik8 har er:

"Farmakolog utvikling" - At alle Medik8´s produkter er forsket på og utviklet av in-house Pharmacologists, for å sikre maksimal effektivitet.

"Cocktail teori" - Medik8 produkter angripe hudproblemer bruker flere klinisk bevist aktive, hver på opptil tre ganger sin prøve doser

"Biotilgjengelighet" - Det er ikke noe poeng å ha en magisk kule hvis det er ingen pistol til å skyte den. Dermed alle Medik8 formler leveres til målområdet enten ved å bruke fett-baserte nanoemulsions eller liposomen / nanosome levering kjøretøy

"Airless emballasje" - Der det er relevant, blir alle Medik8 produkter er lagret i lufttomme pakker for å sikre at alle ingrediensene bli så frisk og så potent fra lab produksjon til endelig dose


Les mer om produktene og finn dine favoritter her