Lansering av Maliné !

Hovedforside 27januar Maliné.jpg

Maliné fra Nord-Norge er en helt ny norsk high tech-serie som inneholder naturlige og organiske ingredienser, utviklet for å gi din huden den beste ansiktspleien på markedet! Hemmeligheten bak disse utsøkte produktene er bruk av aktive Omega-3 fettsyrer fra havet.

Omega-3 fettsyrer er kjent verden rundt som en av de beste organiske skjønnhetskilder. Det er klinisk bevist at Omega-3 fettsyrer er sunt for helsen vår. Med daglig inntak i kosten ser du ikke bare forbedringer på helsen generelt, men også huden din.
Omega-3 fettsyrer gir rikelig med fuktighet, jevner ut hudstrykturen som kan være med på å forminske forekomst av fine linjer og rynker, og gir en naturlig og frisk glød.

Maliné  er en hudpleieserie med produkter som direkte behandler huden med aktive Omega-3 fettsyrer. Produktene virker overbevisende på tørr norsk hud og gir en beroligende effekt på eksemproblemer. Du kan lese mer om serie og hver av produktene her 

Norskhud + Omega-3 = SANT