Beautymesse 2014!

Norges største beautymessen holdes i år den 7-9 februar i Oslo, og vi har gleden av å kunne dele ut gratisbilletter til deg og dine venner til en verdi av kr 750,- ! 

Beautymessen er for deg som er interessert i skjønnhet, kropp, helse, trening og kosthold. Det holdes kurs og foredrag, du kan få behandlinger, tips og ideer samt få med deg goodiebags med prøver på produkter. 

I år finner du Beautynett på stand sammen med Maliné. Kommer du innom oss får du med deg en goodiebag med prøver fra vår nye hudpleieserie samt guid til hvordan du skal bruke produktene etter din hudtype. Det holdes også konkurranser hvor du kan vinne hele serien til en verdi av kr 2.495,- ! Er du interessert kan du få prøve produktene med en gratis behandling av vår egen hudpleier dersom du ønsker det!

For å motta din billett, legg igjen en hyggelig kommentar på facebooksiden vår og navnet til den du eventuelt måtte ønske å ta med deg!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL BEAUTYNETTS FACEBOOKSIDE

 

Vi gleder oss og håper på å se mange av våre følgere der!

(begrenst antall)
les mer om messen her http://www.health-beauty.no/