15% på Babors HY-ÖL og Phytoactive sett

Nå får du 15% på Babors unike to-fase renestituale utviklet for over 55 år siden, Babors HY-ÖL og Phytoactive.

HY-ÖL er hydrofile oljer, et bi-fase rengjøringsmiddel som renser huden på en skånsom måte. For å oppnå en dyprensende effekt av produktet er ekstrakten quilia tilsatt. Quiliaekstrakt er et avgiftende bestanddel fra barken til søramerikanske såpetre og har en magnetisk effekt på skitt og smuss. Denne kombinasjonen har gjort at HY-ÖL i dag gir en grundig, dyp og samtidig forsikrig rens av huden din.

For å optimalisere fase nr 2 i renseprosessen, kjent som Phytoactive bestående av ekstrakt av den avgiftende medisinplanten Agrimonia eupatoria.

Babors to-fase renseritualet starter med å påføre oljen på tørt ansikt. Dette fjerner oljeløselige partikkler, som for eksempel sebum fra huden. Deretter påføres Phytoactive oppå oljen, og maseres forsiktig inn i huden. Phytoactive inneholder naturlige urteessenser spesielt sammensatt for forskejllige hudtyper. I den andre fasen tilfører du litt kladt vann med fingrene. HY-ÖL og Phytoactive vil da bli en melkeaktig emulsjon som fjerner vannoppløselige partikler. Til slutt skylles alt bort med kladt vann, noe som har en hydroterapeutisk effekt. Porene trekkes sammen, og mikrosirkulasjonen blir aktivert.

Babor har nå satt sammen HY-ÖL og Phytoactive i pakker med egne Phytoactive tilegent ulike hudtyper for å gi deg den riktige behandlingen med best effekt.

"Reactivating" for krevende hud som har behov for regenering.

"Base" tilegnet for alle hudtyper.

"Sensitive" tilegnet ømfintlig og sar hud.

"Combination" for fet og kombinert hud.