OptiLight Collection

Sommeren er over og med den fantastiske sommeren vi har hatt, er det mange av oss som har blitt eksponert for mye sol, spesielt i ansiket og øvre del av bryset. Dette er noe vi kan lide av i ettertid med mørke pigmentflekker, ujevn hudtone, flekkete "bart" over leppen etc. Beautynett har nå produktene som kan hjelpe deg.

Exuviance OptiLight Collection

Exuviance OptiLight er en effektiv hudpleieserie som gir en jevnere og mer balansert hudtone. Produktene bygger på omfattende forskning og inneholder dokumentert effektive ingredisenser som er med på å forebygge mørke flekker i huden og gjøre eksisterende flekker lysere. Produktene påføres hudområder der alder og soleksponering har satt sine spor, som i ansikt, på hendene og øvre del av bryspartiet. Best resultat oppnås ved bruk to ganger daglig. Om dagen anbefaler vi at i tillegg bruker et produkt som inneholder solfaktor. Serien passer alle hudtyper og hudtoner. 

Egenskaper:
Gjenoppretter frisk hud
Reduserer aldersflekker og ujevn pigmentering
Reparer solskader
Såpefri
Ingen kunstige duftstoffer
Parabenfri

Daily Prep - en rensekrem som fjerner sminke og urenheter, samt har den en positiv effekt på porene og forbereder huden på de øvrige produktene i serien. Patentert NeoGlukosamin ™ eksfolierer skånsomt misfarget hud of fjerer døde hudceller. 

 

 

 

 

Essential 6 Serum - et blekende serum som kombinderer forsking med planteekstrater med dokumentert effekt, Gir en overlegen utgjevning av hudtonen og gjør huden klar og strålende. Bidrar til å blekne, jevne ut og minimere hyperpigmenterte hudområder og mørke flekkrer. Påvirker seks ulike prosesser som styrer hudens pigmentering. Reduserer melaninets intensitet, blekner eksisterende mørke flekker og er med på å forebgygge nye pigmenteflekker. 

 

Tone Corrector - en krem som motvirker en ujevn hudtone og er ikke tilsatt blekende stoffer som kan irritere huden. Patentert NeoGlukosamn ™ eksoflierer huden skånsomt og bidrar sammen med retinol
(A -vitamin) og en stabil form for C - vitamin til å gjøre eksisterende pigmentflekker mindre fremtredende. Gurkemeie og en blanding av ulike fjellplaner er med på å forhindre at nye pigmentflekker oppstår. Gir huden umiddelbar glød og utstråling.