Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35

Sheer Refining Fluid spf 35 done.png

Den nye dagfluid, Sheer Refining Fluid SPF 35, er en erstatter for Multi Protective Day Fluid og Essential Daily Defense Fluid. Denne nye fluiden er en lett dagfluid som er spesielt utviklet for å tilføre fuktighet til hud med fet tendens og samtidig forbedre hudens struktur og klather. 

Produktet trekker seg lett inn i huden og har også en positiv effekt på pigmentflekker forårsaket av sol og acne samt fine linjer og rynker. Sheer Refining Fluid er et mildt produkt og passer dermed svært godt til sensitiv hud. 

Fluiden eksfolierer og tilfører fukt samtidig som det motvirker urenheter. Reduserer også pigmentflekker, er umarfymert, parabenfri og forårsaker ikke hudormer /acne. 

Påføres i ansiktet etter rens hver morgen 

Gå inn på Beautynett og bestill din Sheer Refining Fluid SPF 35 i dag. 

www.beautynett.no