medik8 - prisvinnende hudpleie

Har du prøvd Medik8 produktene enda? Hvis ikke har du gått glipp av et genialt grønt hudpleiemerke. 

Medik8 har blitt kåret til "Cosmeceutical of the Year" finalist av den profesjonelle hudpleieindustrien for de siste 4 årene, og ble nominert til 2013 Pinnell Award for Best Product Innovation for sin innovative Vitamin C-CE tion.


Medik8 er et prisvinnene hudpleiemerke som selges ekslusivt av hudpleieeksperter. Merket ble lansert i 2009 med en banebrytende teknologi og en trend som viser til resultatbaserte produkter som hjelper spesielt på målrettet behandlinger på problemoråder som: hud-aldring, akne, rødhet, pigmentering og tørrhet. De innovative produktene er utviklet og formulert av et team av biokjemikere og pharmacologists i London. Alle produktene i serien er grundig testet for å sikre at de ikke er bare helt trygt for bruk, men at også inneholdet av effektive ingredienser er garantert å fungere.

Medik8 lover:
• Løsningsorienterte produkter 
• Kombinasjonsbehandling 
• Dokumenterte resultater
• Faglig styrke
• Meget stabile formler
• Kjernen av anti-aldrings filosofi
• Avansert hudpleie som minimere hudirritasjon
• Liten batch produksjon
• Grønne kosmetiske legemidler 
 

Hva Medik8 er spesialister på:

Anti-aldring serien med produkter som inneholder stabil antioksidant, retinol, vitamin C, pro-kollagen hydrators. Klinisk bevist at aktive ingrediensene kombinert med intensive emollients fukter dypt inn i huden og motvirker aldringstegn.

Akne. Azeleic syre, niacinamide, BHA og andre nyttige ingredienser kombineres sammen for suveren effekt. Akne serien tilbyr produkter som bekjemper årsaken til kviser, reduserer symptomene og forbedrer den generelle tilstanden til huden.

Rødhet. Overfølsom hudtyper kan ha stor nytte av Red Alert serien som det gir intensiv pleie som beroliger lettelse for rødhet og "red flash". 

Hyperpigmentering. Hvis du lider med mørke flekker, pigmentflekker, fregner, blotchiness, solskader, ujevn hudfarge eller melisma, kan du se dramatiske forbedringer med anvendelsen av hvitbalanse Click. Den er i stand til å takle alle de syv rutene til bleking av hud når den brukes regelmessig. Brightening serumet gir synlig forbedring av den generelle hudfargen. Huden vil se opplyst ut og strålende, og vil ha en grad av beskyttelse mot mulig fremtidig misfarging.

Tørrhet serien inneholder hyaluronsyre, en blanding av humectants og botaniske ekstrakter utformet for å holde huden svært fuktig og revitalisert.

 SMAKEBIT AV HVA DU KAN VENTE DEG AV VÅRENS NYHETER..