Babor feirer 60 år, med Limited Eidition Hy-Öl sett.

Da han skapte HY-ÖL i 1956, la Dr. Michael Babor grunnsteinen til det tyske luksushudpleiebrand BABOR. Dette er grund nok til å dedikere en Limited Edition til denne legendariske rens, når virksomheten fyller 60 år i 2016. Fordi HY-ÖL har vært en bestselger i 60 år, har settet passende fått navnet “Since 1956”. Den elegante hvite og guldmetalboksen inneholder den klassiske rens HY-ÖL og en Phytoactive til den spesifikke hudtype. Båndet og seglet er fargekodet for å vise, hvilken kombinasjon som passer til den individuelle hudtype.


Gjennom årene har BABOR bundet sig til HY-ÖL filosofien, mens de samtidig har klart å modernisere den. HY-ÖL inneholder fortsatt naturlige oljer og urteekstrakter til å rense huden. En nyere tilføyelse til formelen er quillajaekstrakt, som utvinnes fra såpetreets bark og virker som en ”smussmagnet”. Urte-eliksirerene i Phytoactive er blitt komplementert med et avgivende ekstrakt av agermåne, som stimulerer hudens stoffskifte. Helt siden 1956 har den unike kombinasjonen med HY-ÖL og Phytoactive feiret vakker hud.