Babor Silicon Cleansing Brush

Stor nyhet fra Babor! Nå kan du rense huden din med enda bedre effekt med den nye cleansing brush! 

Med 12.000 mikrovibrasjoner pr. minutt gir BABOR Silicone Cleansing Brush et enda friskere utseende. Det fleksible silikonhodet med små knotter i forskjellige størrelser tilpasser seg ansiktsformen, og renser dypt ned. Samtidig får huden en stimulerende massasje.

Cleansing Set Babor

Settet består av BABOR Silicon Cleansing Brush Cleansing Foam (200ml) Rose Toning Essence (200ml) Med 12.000 mikrovibrasjoner pr. minutt gir BABOR Silicone Cleansing Brush et enda friskere utseende. Det fleksible silikonhodet med små knotter i forskjellige størrelser tilpasser seg ansiktsformen, og renser dypt ned. Samtidig får huden en stimulerende massasje.

Du kan kjøpe settet  her