Kategorier

More information

Exuviance Ultimate Night Collection

Exuviance Ultimate Night Collection

Exuviance Ultimate Night Collection innholder Super Retinol Concentrate og Evening Restorative Complex. En duo som gjør underverker over natten
 
  • Syndlig løfter 
  • Forbedrer hudens tekstur og tone
  • Oppstrammende effekter

 

 

Lagerstatus: På lager

kr 998,00
ELLER

Beskrivelse

Duoen inneholder kraftige antiaging ingredienser, inkludert Retinol og NeoGlucosamine® for synlig løftet og fastere hud, bedre hud tekstur og tone, og minimert synligheten av linjer og rynker. Super Retinol Concentrate er en unik nighttime transformator som revolusjonere bevist makt Retinol med vårt patenterte NeoGlucosamine®, forsterke resultater samtidig levere en gradvis, tid-ut infusjon av ren Retinol i en mikroinnkapslet skjema for å maksimere styrken og toleranse av dette høyfast formulering .

Anerkjent av hudleger for sin antiaging effekt, hjelper Retinol bygge naturlig kollagen og dens omkringliggende støtte matrise for plumping og oppstrammende fordeler, redusere utseendet på dyptliggende rynker og minimerer synligheten av fine linjer og rynker fra innsiden og ut. Cellefornyelsen er forbedret, avslørende glattere hud tekstur og jevnere tone med mindre misfarging. Patentert NeoGlucosamine® er klinisk bevist å fungere i synergi med Retinol, bygge hudens støttematrise for å øke hudens oppstrammende og glatter effekter versus Retinol alene. Som huden blir fastere og nye celler dukke opp, er huden forvandlet, yngre utseende.

Tilleggsinformasjon

Ingredienser Nei
Brukertips Nei

Produktomtaler

Skriv din egen omtale