Kategorier

More information

Babor ReVersive

Frisk utstråling og ungdommelig glatt hud er et globalt skjønhetsideal - og er noe nesten enhver kvinne i verden er opptatt av. Aldring av huden er derfor tema nummer én innen kosmetisk forskning. BABOR-laboratoriene har i denne anledning skapt en banebrytende innovasjon, nemlig den aldersmotvirkende hudpleieserien ReVersive med den ultraeffektive komponenten RE-YOUTH COMPLEX. RE-YOUTH COMPLEX inneholder de høytytende virkestoffene telovitin, agicyl, epocyl og lumicol som virker sammen i en perfekt synergi. Huden får tilbake sin individuelle, ungdommelige utstråling og glød. Den ser fastere og glattere ut, får en fin og jevn farge og føles herlig silkemyk.

RE-YOUTH COMPLEX

TELOVITIN: Gjør at cellene holder seg unge lengre
Det cellebeskyttende virkestoffet Telovitin, som er basert på nobelprisforskning, hjelper huden med å bevare sin ungdommelighet. Telomerene beskyttes mot for tidlig nedbrytning, og forlenger dermed cellenes livssyklus.
AGICYL: Aktiverer hudens aldringsbeskyttelse
Motvirker hovedfaktorer for aldring, som frie radikaler, miljøgifter og glykasjon. Ved å aktivere genet SIRT-1 som bidrar til lang levetid, holder cellene seg unge lenge.
EPOCYL: Synlig glattere hud med en gang
Virkestoffet legger seg på hudoverflaten og fyller ut linjer og ujevnheter i løpet av 15 minutter, for et synlig resultat.
LUMICOL: Gir glød og utstråling
Proteinansamlinger i vevet brytes ned gjennom aktivering av Thioredoxin-proteinet, og jevner ut forskjeller i hudfargen. Huden får dermed gløden sin tilbake.

7 vare(r)

per side

Bruk synkende rekkefølge

7 vare(r)

per side

Bruk synkende rekkefølge