Kategorier

More information

Akne er en betennelseslignende tilstand i huden som først og fremst viser seg i form av det vi til daglig kaller "kviser". Kviser er små opphøyde klumper for eksempel i ansiktet, på brystpartiet, skuldrene og ryggen.

Exuviance-produkter mot akne

Exuviances produkter for akneutsatt hud er spesielt utviklet for å rengjøre huden i dybden, uten å tørke den ut. Med hjelp av de dokumentert effektive ingrediensene AHA, PHA, salisylsyre og A-vitamin reduseres forekomsten av nye urenheter. Resultatet er klarere hud.

 Viktig å tenke på

  • Velg et mildt, såpefritt renseprodukt som ikke tørker ut eller irriterer huden, og bruk morgen og kveld. Mange tror at akne forårsakes av skitt og smuss og vasker huden for ofte eller med for sterke produkter. Overdreven rengjøring kan i stedet irritere huden og ha en negativ effekt.

  • Velg hudpleieprodukter med dokumenterte ingredienser og som er basert på et vitenskapelig fundament. AHA/PHA, salisylsyre og A-vitamin er eksempler på velkjente ingredienser med god effekt på akne. Fortsett med hudpleieprogrammet også når huden har blitt bedre, ellers kan problemene komme tilbake. Et hudpleieprodukt kan ikke fjerne akne, men vil redusere symptomene.

  • Hold deg til én hudpleieserie og vær tålmodig. Det tar tid før resultatet kommer, men det er vel verdt å vente på. Å slurve med hudpleien gjør at det tar lengre tid før du oppnår ønsket resultat, eller at resultatene uteblir. Å blande produkter kan gi uønskede virkninger.

  • Unngå å klemme på kviser og hudormer da dette kan forverre betennelsen og arrdannelsen. På hudpleiesalongen fjernes hudormene effektivt og hygienisk

Akne og sminke

Har du akne eller uren hud, er det svært viktig at du ikke bruker sminkeprodukter som forverrer tilstanden. Exuviance Skin Caring Foundation er et pleiende sminkeprodukt som inneholder PHA og som er godt egnet for akneutsatt hud. Produktet dekker uten å tette porene, samtidig som det pleier huden og tilfører mye fukt.

8 vare(r)

per side

Bruk synkende rekkefølge

8 vare(r)

per side

Bruk synkende rekkefølge