Kategorier

More information

Huden rundt øynene er svært ømfintlig, og det er ofte her de første rynkene viser seg. Det gjelder derfor å velge øyekrem med omhu. Det holder ikke at den bare tilfører fukt, slik mange øyekremer gjør. Fukten forsvinner, uten at det har oppstått positive endringer i huden. For et varig resultat på rynker under øynene kreves et produkt som virker i dybden og fremmer celleaktiviteten.

Exuviance-produkter mot rynker under øynene

Huden rundt øynene er svært ømfintlig, og det er ofte her de første rynkene viser seg. Det gjelder derfor å velge øyekrem med omhu. Vil man få bukt med rynkene under øynene, holder det ikke å bare tilføre fukt. For et varig resultat må man også stimulere celleaktiviteten i dybden.

Fruktsyre, AHA, har en svært god cellestimulerende effekt, men så langt har man ikke våget å anbefale bruk av AHA rundt øynene, ettersom det lett kan oppstå irritasjoner i dette sensitive hudområdet. Exuviance har utviklet en fruktsyre som har AHA-syrens cellefornyende egenskaper, men samtidig er så skånsom og mild at den egner seg for huden rundt øynene. Denne fruktsyren heter PHA. Huden blir sunnere og jevnere. Rynker og fine linjer minimeres. 

Alle øyeprodukter fra Exuviance er oftalmologisk testet og uten parfyme.

7 vare(r)

per side

Bruk synkende rekkefølge

7 vare(r)

per side

Bruk synkende rekkefølge