Kategorier

More information

Medik8 Firewall Serum

Medik8 Firewall Serum

Serum med antioksidant og mineraler

 

  •      Bredspektret antioksidant serum

  •      Beskytter kollagen og elastin fra frie radikaler

  •      Etterligner kroppens naturlige antioksidanter

  •      Forhindrer tidlig aldring av huden

  •      Reduserer linjer og rynker

  •      Umiddelbar følelse av frisk glatt hud

30ml

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 999,00

Special Price kr 499,00

ELLER

Beskrivelse

Den patenterte kombinasjon av stabile, klinisk dokumenterte antioksidanter i Firewall hjelper å nøytralisere et bredt spekter av frie radikaler som kan føre til for tidlig aldring av huden. Den prisvinnende formel er et resultat av Medik8 egen original forskning, og etterlater huden følelse hydrert, ser synlig yngre med en overdådig silkeaktig følelse.

Hva er i Firewall?

Firewall består av en patentsøkt kompleks som heter "Cusodase-P" av viktige antioksidanter delt i to avdelinger, inkludert:

     Kobber PCA (patentert)
     Dimethylmethoxy kromanol
     vitamin E
     superoksyddismutase

Hvorfor er Firewall annerledes enn mange vanlige antioksidanter?

     Broad Spectrum - evne til å nøytralisere flere typer frie radikaler
     Styrke - uavhengige tester viser svært høy antioksidantaktivitet

Holdbarhet 

Firewall er delt i to deler for å øke stabilitet og styrke. Den todelte pakken er et høytrykkssystem. Lokket inneholder et oksygenabsorberende plasteret.


Tilleggsinformasjon

Ingredienser Nøkkelingredienser Firewall inneholder en internasjonal patentsøkt kompleks av antioksidanter delt i to separate kamre. Disse inkluderer: Kobber PCA - en unik kobberbasert antioksidant (patentert) Dimethylmethoxy kromanol - har unike antioksidantegenskaper oppdaget av Medik8 (patent pending) Vitamin E - viktig antioksidant recycler Superoksyddismutase - naturlig enzym antioksidant
Brukertips Påfør etter rens hver morgen og kveld. Bland en enkelt dose fra hver pumpe på baksiden av hånden din. Påfør en liten mengde til ansikt, hals og utringning, unngå øvre og nedre øyelokk og lepper. Bruk lette, oppadgående strøk og la til å absorbere før du påfører din vanlige Medik8 hydrator. Merknad til eksisterende brannmur brukere: som en del av den 3 år oppgraderingsplan for brannmur, forbedret vi formelen for å sikre at det forblir på forsiden av "alt-i-ett" antioxidant serum pakken! I den nyeste oppdateringen til brannmur, er det ikke lenger en fargeendring når du blander de to sidene sammen. Vi kan forsikre formelen er like sterkt som før, og du vil fortsette å få de samme gode resultater. Firewall er også nå patentbeskyttet .

Produktomtaler

Skriv din egen omtale